Çobanlar İlkokulu
Çobanlar Mahallesi

VİZYON

Çobanlar İlkokulu Okulu Müdürlüğü olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan,Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çobanlar İlkokulu Müdürlüğü olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; kurum, okul ve eğitim çalışanlarımızın olanak ve yeterliliklerini arttırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk milli eğitim sistemine katkıda bulunmaktır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 185 Km uzaklıktadır. İlçe merkezine 5 Km uzaklıktadır.

Çobanlar Mahallesi, Kızgınlar Mevkii No:64 Gazipaşa/ANTALYA